Koude start voor De Grenslaupers

Het weer was de veroorzaker van weinig loopactiviteit onder de Grenslaupers. Afgelasting van de Kranenbroeker Trimloop, de Nieuwjaarsloop van Orion en de parcoursaanpassing in Veldhoven lagen aan de slechte weersomstandigheden. Slechts twee ‘diehards’ waren in het weekend van 8 januari actief, Michel Hoeken en Jos Smeets. De laatste was de enige deelnemer aan een trainingsloop in Stramproy, waar verder alleen nog twee wandelaars van de vereniging aanwezig waren en Michel Hoeken reisde helemaal naar Veldhoven om daar een lange afstand af te leggen bij de trimloop van GVAC.

Die vereniging had het parcours helemaal aan moeten passen vanwege de veiligheid. De bospaden waren niet te belopen. Vandaar een omzetting naar het fietspad richting Knegsel met een keerpunt vlak vóór die plaats. Michel nam daarmee direct weer de eerste plaats in met het aantal gelopen kilometers in 2017. Zijn tijd over de 18 km: 1:41:10.

Voor de volgende week staat de Grenslaup Vosseven aflevering 25 op het programma, die hopelijk beter weer zal kennen.

Foto’s: Jos Smeets

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.