Leerlingen Sint-Augustinusinstituut Bree op de latten

Massa’s sneeuw, enthousiaste leerlingen, een stralende zon en vele valpartijen, dat waren de ingrediënten van een geslaagd dagje langlaufen voor de leerlingen van het Sint-Augustinusinstituut Bree (SAB). De sportieve vrijwilligers van het SAB vertrokken onlangs naar Signal de Botrange, het hoogste punt van België. Koning winter was hier duidelijk ook geweest want de alles lag onder een dik pak sneeuw, wat prachtige beelden opleverde.

Vol goede moed begonnen de leerlingen aan hun tocht van 6 kilometer op de latten. Er werd veel gelachen en zo nu en dan was er een niet zo christelijke vloek te horen. Sommige leerlingen kregen een natte broek, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle leerlingen bereikten uiteindelijk de finish.

Foto’s: SAB

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.