Lichte sneeuw en ongemakken in de grensstreek

Vanochtend viel de eerste sneeuw van het nieuwe jaar. Dat dit voor ongemakken zorgde was meteen merkbaar. Hoewel het niet veel sneeuw was, waren vele binnenwegen in de grensstreek niet geveegd. Hiervan had het verkeer enige hinder.

Door bevriezing waren met name binnenwegen glad. De weerkundigen geven aan dat de sneeuw naar verwachting niet de hele dag zal blijven liggen.
De komende dagen kan er in de grensstreek ’s nachts lichte vorst gemeten worden. Overdag zal het kwik ongeveer drie graden halen. Woensdag wordt er regen verwacht, na donderdag gaat het weer vriezen, met ’s nachts temperaturen van vijf graden onder nul.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.