Louis Smeets nieuwe programmamaker bij LRM

Vanaf dinsdag 7 februari zal Louis Smeets zich toevoegen aan de programmamakers bij LRM in Maaseik. De Roermondenaar (72) is al jaren werkzaam in de media. “Als TV- en radioprogrammamaker ben ik werkzaam geweest bij de NOS in Hilversum. Momenteel ben ik TV producer/presentator bij TV ELLEF in Linne.” Smeets zal vanaf 7 februari op dinsdagavond een radioprogramma ‘Muziek uit de Platenkast van Louis’ gaan presenteren.

“Ik ben tevens aan een aantal radiostations in Nederland en Duitsland verbonden, waar ik radioprogramma’s maak en presenteer”, zo vertelt de programmamaker, die naast media ook muzikaal actief is. “Ik speel al sinds 1357 in verschillende bands, meestal als leider/keyboard. De bekendste band was de Dixie Aces.”

Reizen is Smeets ook niet vreemd. “Ik heb veel buitenlandse reizen gemaakt naar andere continenten en veel sterren mogen bezoeken en interviews afgenomen”, zo vertelt hij. “Verder ben ik muziekjournalist en schrijver van muziekboeken.”

De muziekspecialiteit van Louis Smeets is gouwe ouwe muziek. “Daarom ga ik een oldies programma bij LRM maken. De nadruk zal hierbij komen te liggen op rock and roll, country en soul. Om naar zijn programma te luisteren wordt late radio-activiteit verwacht. “Mijn programma zal vanaf 22.00 uur te beluisteren zijn”, zo besluit Smeets.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.