Maandagmarkt Peer weer op vertrouwde stek

Onlangs werd in het centrum van Peer de nieuwe fietsstraat geopend. In de fietsstraat heeft de fietser voorrang en is de auto te gast.

Intussen hebben alle inwoners van Peer een informatiebrochure ontvangen. Deze is ook nog in ’t Poorthuis verkrijgbaar. Op het gebied van verkeersdoorstroming zijn er in het centrum van Peer geen wijzigingen.

Wat wel gewijzigd is, is het parkeerbeleid. De parkeerplaats op de Markt is een blauwe zone geworden. De parkeerplaatsen zijn gratis. Daarnaast is de wekelijkse maandagmarkt terug in het centrum te vinden. Deze was vanwege de werkzaamheden tijdelijk verplaatst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.