Materiaal testen voor zitting Rabbedabbers

Een groep enthousiastelingen uit Kinrooi is bezig met de voorbereidingen voor hun act die ze gaan opvoeren tijdens de carnavalszitting, komende zaterdag. Die dag organiseren ‘De Rabbedabbers’ namelijk hun zitting.

Op social media is een video opgedoken, die laat zien dat een groep jongeren in een auto van Weert richting Kinrooi rijden, na een bezoek aan een carnavalswinkel. In de auto wordt een party-popper ‘afgeschoten’, waardoor er allerlei grotere confetti door de auto gelanceerd wordt. Hilariteit is het gevolg. De bestuurder geeft lachwekkend aan: “Voor zes euro hebben we de grootste lol!”

De ‘Prinsezitting’ van De Rabbedabbers uit Kinrooi aanstaande zaterdag start om 20.11u in Sporthal ‘Nelisveld’.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.