MAzine is nieuwe Stadsmagazine Maaseik


De gemeente Maaseik heeft een nieuw Stadsmagazine. Zoals aangekondigd is aan de eerdere uitgaven van Maaseik Informatief een einde gekomen. De nieuwe uitgave zal deze week bij alle inwoners van Maaseik in de bus vallen. Het stedelijk informatieblad bestaat reeds dertig jaar. Het stadsbestuur geeft aan toe te zijn aan iets nieuws, vandaar deze insteek.
Het nieuwe magazine zal maandelijks, met uitzondering van augustus, verschijnen. Naast de gemeenteambtenaren hebben ook inwoners van Maaseik een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van dit blad.
In het nieuwe magazine is onder andere te lezen dat de dienst Burgerzaken naar het pand aan de Pelserstraat gaat verhuizen, subsidieverdeling voor verenigingen, het gereed komen van de Prinsenhoflaan, het nieuwe elan voor het centrum van Neeroeteren, het stadsbudget, en meer.
Het nieuwe magazine is ook hier te lezen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.