Meer dan anderhalf miljoen kijkers keken naar Beau Séjour

De dramaserie Beau Séjour, waarvoor het gelijknamige hotel in Lanklaar centraal staat, heeft op de landelijke TV-zender één een kijkcijferrecord verbroken. Naar de tweede aflevering hebben 1.536.205 kijkers gekeken.

De serie startte zondag 1 januari en telt tien afleveringen. Insteek is het oplossen van een moord. Naast Lynn Van Royen in de rol van Kato schitteren onder meer Johan Van Assche, Inge Paulussen, Kris Cuppens, Jan Hammenecker, Barbara Sarafian, Reinhilde Decleir en Charlotte Timmers in deze productie van De Mensen. De regie is van Nathalie Basteyns en Kaat Beels.

Beau Séjour is de allereerste Vlaamse reeks ooit die op Arte te zien zal zijn in Duitsland en Frankrijk. De productie kaapte in april 2016 ook de publieksprijs weg op Séries Mania in Parijs.

Foto: Vera Smolders

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.