Modderparking in Voorshoven

Bij de voetbalterreinen van VV Voorshoven kunnen vele auto’s parkeren, echter is met het drassige weer dat momenteel heerst, naderhand een bezoek aan de carwash geen luxe. De parkeerplaats, die de doorgang is naar de lokale voetbalvelden, ligt er al een jaar slecht bij. Het is namelijk een grote modderplas. Het bestuur van VV Voorshoven heeft dit punt besproken met de Schepenen van Openbare Werken Maaseik, Gunter Haeldermans.

Haeldermans geeft aan de situatie te begrijpen en heeft de voetbalvereniging verzekert dat, zodra alle vergunningen in orde zijn, de werkzaamheden om hier een deugdelijke oplossing voor te creëren, kunnen starten. De voetbalvereniging is van mening dat naar alle waarschijnlijkheid, dit jaar nog iedereen gebruik kan maken van een nieuw aangelegde parkeerplaats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.