Molenstichting Weerterland doet me aan NLDoet

molen-de-nijverheid-stramproy

NLDoet is, door de opzet waarbij vrijwilligers andere vrijwilligersorganisaties komen helpen, bij uitstek ook een campagne die er uitstekend aan bijdraagt dat vrijwilligersorganisatie, zoals Molenstichting Weerterland, kortdurende, kleinere projecten kunnen realiseren die normaal blijven liggen.

Voor NLDoet van 2017 heeft Molenstichting Weerterland een tweetal projecten aangemeld. Bij de Annamolen in Keent moet veel gesnoeid worden en moet de biotoop worden verbeterd. Molen De Nijverheid in Stramproy moet opnieuw gewit en geschilderd worden. Daarnaast moet in het keukentje ook het een en ander gebeuren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.