Nederweert deelde zout uit

De winter komt eraan, met kans op gladde wegen. Evenals vorig jaar stelde de gemeente Nederweert haar inwoners dinsdag 3 januari in de gelegenheid gratis strooizout op te halen. Hier werd goed gehoor aan gegeven.

Evenals voorgaande jaren helpen een aantal vrijwilligers in Nederweert mee bij het sneeuwruimen als dat nodig is. Op deze manier wil de gemeente er voor zorgen dat iedereen veilig over straat kan in tijden van gladheid.

Per adres kon gisteren één zakje strooizout worden afgehaald. Door middel van het afgeven van de Weerterlandpas kregen bewoners het zout mee. Vele inwoners van Nederweert kwamen het zout ophalen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.