Nick Verheijen versterkt Fortuna als Commercial Promotion Officer

Met het aantrekken van de Nick Verheijen (24) zet Fortuna Sittard een volgende stap in de opbouw van de nieuwe organisatie. Als Commercial Promotion Officer versterkt Verheijen de club per direct op marketing, communicatie en commercieel gebied. Doelstellingen zijn om proactief mee activiteiten neer te zetten die resulteren in meer toeschouwers, goede commerciële relaties en relevante media-aandacht.

Verheijen is in dienst bij de Coöperatie Eerste Divisie (CED), die hem stationeert bij Fortuna. “De CED is een traject gestart om bij elke club in de Jupiler League een Commercial Promotional Officer te plaatsen”, legt de uit Nederweert afkomstige Verheijen uit. “Ik wil dit werk juist bij Fortuna Sittard doen, omdat het me een enorme uitdaging lijkt om het enthousiasme voor de club bij de achterban en in de regio te herwinnen. Ook wil ik graag bijdragen aan het vergaren van meer inkomsten voor Fortuna. Dit alles is niet in één dag te realiseren. Maar ik ga me honderd procent inzetten om de club geleidelijk terug te brengen naar het niveau waarop Fortuna thuishoort.”

Verheijen heeft een grote passie voor sport en voetbal in het bijzonder. Zelf is hij aanvoerder van het eerste elftal van Eindse Boys uit Nederweert-Eind. Verheijen heeft de studie HBO SPECO afgerond, waarna hij aan de Tilburg University de master Marketing & Management behaalde.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.