Nieuw ziekenhuis krijgt geen bushalte

 

Er is verslagenheid in Maaseik. De nieuwbouw van het ziekenhuis vordert, echter heeft busmaatschappij ‘De Lijn’ aangegeven geen bushalte aan te leggen bij het nieuwe ziekenhuis.

Johan Tollenaere van Open VLD reageert op Facebook: “Dit is geen verhaal van meerderheid-oppositie én persoonlijk ben ik van mening dat als we dit niet als Maaseik kunnen realiseren, we dan als gemeenteraadsleden beter thuis kunnen blijven.”

Geen bushalte krijgen aan een ziekenhuis dat een regio moet bedienen van 100.000 tot 150.000 inwoners dat is gewoon onaanvaardbaar, zo luidt de algemene strekking. Tollenaere geeft aan het er niet bij te laten zitten.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.