Nieuwe uitbater Sporttaverne 'De Schans' Kinrooi

Naast een nieuwe uitbater voor Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel heeft het gemeentebestuur van Kinrooi ook de knoop doorgehakt voor wat betreft de uitbating van Sporttaverne ‘De Schans’, naast de sporthal in Kinrooi. De uit Maasmechelen afkomstige Alex Homolka, die hier enige jaren Sportcafé ‘Schietskuil’ heeft uitgebaat, zal de overstap maken naar Kinrooi.

Sporttaverne ‘De Schans’ is nog niet zo lang geleden geopend. Op 31 januari 2014 heeft burgemeester Jo Brouns van Kinrooi deze taverne geopend. Alex Homolka heeft zin in de nieuwe uitdaging: “Ik ga me er voor de volle 100% inzetten”, zo vertelt hij.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *