Nieuwe uitbater De Stegel Molenbeersel

stegel

De gemeente Kinrooi heeft lang gezocht, maar de kogel is door de kerk: De uitbaters van ’t Rond Punt in Kinrooi zullen met enkele personele aanpassingen, ook Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel uitbaten.

Vanaf februari zullen de nieuwe uitbaters in het gemeenschapscentrum in Molenbeersel aan de slag gaan. “Om met onze klanten te vieren dat we dit gaan doen, trakteren we aanstaande zondag iedere betalende klant op een glaasje Cava in ’t Rond Punt in Kinrooi”, zo reageren de uitbaters.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Nieuwe uitbater De Stegel Molenbeersel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *