Nieuwjaarshappening De Zandmennekes

Buurtvereniging De Zandmennekes in Molenbeersel is al verschillende jaren een actieve vereniging. Om het nieuwe jaar goed in te luiden, werd afgelopen weekeinde een Nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst werd door ongeveer 45 leden van De Zandmennekes bijgewoond. Het bestuur van De Zandmennekes geeft aan terug te kijken op een geslaagde happening, die bij Domein Woutershof plaatsvond.

Tijdens de bijeenkomst werd door de voorzitter teruggeblikt naar 2016. Aangegeven werd dat de Run met American Cars voor andersvalide met na afloop een pizzabuffet toch de fijnste en emotioneelste was. Tijdens de bijeenkomst werd ere-rik Rik Vandevenne in de bloemetjes gezet, voor zijn bijzondere hulpvaardigheid, jaar na jaar.

Vele activiteiten worden duur de buurtvereniging, die dit jaar 23 jaar bestaat, georganiseerd. van Halloween tot een grote fietstocht. Het bekendste is de Pinkstermarkt, die traditiegetrouw op tweede Pinksterdag georganiseerd wordt, dit jaar voor de veertiende maal. Momenteel zijn er al 90 inschrijvingen, zo wordt door de organisatie aangegeven.

Foto’s: De Zandmennekes

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.