Nog even stemmen voor UNIZO Bronzen Eikenblad 2016

De Maaseiker ondernemingsprijs ‘Het Bronzen Eikenblad’, georganiseerd door UNIZO Maaseik, is volop in voorbereiding. Aanstaande vrijdag wordt tijdens de Celebration Award Night in de Lotto Dôme Maaseik de winnaar van het Bronzen Eikenblad bekend gemaakt.

Bij de verkiezing voor het Bronzen Eikenblad zijn drie genomineerden, House of Artistry by Ludovic Beckers, Oud Oteren in Neeroeteren en Salon Roger.Het is komende vrijdag de tiende editie van het Bronzen eikenblad. Een tienkoppige jury van zelfstandige ondernemers heeft zich enkele maanden geleden gebogen over de deelnamedossiers van de bedrijven op de shortlist, met informatie over historiek, argumentatie en toekomstvisie. De jury nomineerde de drie bovenstaande bedrijven die zij in januari zal bezoeken om uit te vinden wie dit jaar het Bronzen Eikenblad mee naar huis mag nemen. Ondertussen kan ook het publiek stemmen en een publiekswinnaar aanduiden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.