Onderwijsinstelling 'De Wikke' bekroond door BNP Paribas Fortis Foundation

De Maaseikse instelling voor Buitengewoon Onderwijs, ‘De Wikke’ in Maaseik, is een van de zes Limburgse verenigingen die op 17 januari een Award van BNP Paribas Fortis Foundation in ontvangst zal nemen.

Deze awards worden voor het zevende jaar op rij uitgereikt aan educatieve projecten die hulp bieden aan kansarme kinderen en jongeren in grote moeilijkheden. Anno 2017 wordt in maar liefst 758.000 euro verdeeld onder 68 laureaten en 9 ‘Recht uit het Hart’-projecten over heel België. Buitengewoon Basisonderwijs ‘De Wikke’ ontvangt de ‘Recht uit het Hart’-award voor een bezoek aan Technopolis. Bovendien ontvangt men ook een geldprijs, te weten 3.500 euro.

Naast de vereniging uit Maaseik gaat het in Limburg om ‘Menno’s Droom’ uit Kuringen, ‘MFC Sint-Ferdinand’ uit Lummen, ‘MS-Liga Vlaanderen’ uit Overpelt, ‘Ons Kinderhuis’ uit Genk en ‘Dienstencentrum ’t Weyerke’ uit Zolder.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.