Onderzoek naar BM-Recycling

BM-Recycling B.V. in Maasbracht werd op 21 september vorig jaar failliet verklaard door de rechtbank Limburg. Onmin tussen Bruekers Recycling en de eigenaar en tevens verhuurder, Pensioenmaatschappij Familie Werens BV uit Weert, van de bedrijfspanden was aanleiding tot het uiteindelijk faillissement.

In het boedelverslag merkt de curator mr. B.P.W. van Brink op dat er door de politie onderzoek wordt gedaan naar de failliet en de daarbij betrokken (rechts)personen, zo meldt WIJ Limburg.

Dagblad Trouw meldt dat er recent doorzoekingen zijn gepleegd in bedrijfspanden en woningen in Maasbracht, Weert, Nederweert en Helmond. Het Functioneel Parket van het Openbaar Ministerie leidt het strafrechtelijk onderzoek, dat nog enkele maanden zal duren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *