Ontbijten met gemachtigde opzichters

Burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi had alle gemachtigde opzichters van de gemeente uitgenodigd voor een ontbijtsessie op het gemeentehuis. Gemachtigde opzichters zorgen voor een veilige omgeving zodat jonge fietsers en voetgangers zelfstandig naar school kunnen gaan.

“We onderhouden regelmatig contact met de gemachtigde opzichters”, zo vertelt burgemeester Jo Brouns. “Momenten zoals vanochtend, tijdens een ontbijt, waarin we hen bedanken en de werking bespreken zijn ontzettend waardevol.”
De gemachtigde opzichters zijn vrijwilligers. die middels een opleiding en praktijkcursus aan de slag kunnen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.