Overleden hondje in Opoeteren achtergelaten

In Opoeteren troffen voorbijgangers op Nieuwjaarsdag een transportmandje voor een hond aan, in het bos op het kruispunt van de Zandhoek en de Bergeindestraat. In het mandje lag een overleden hond. Of deze puppy reeds overleden was toen het transportmandje in het bos achtergelaten is, is onduidelijk.

Op Facebook zijn foto’s geplaatst van het mandje. Door de personen die het mandje met de overleden hond gevonden hebben, is de politie ingeseind die ter plaatse kwamen om te controleren of het huisdier een chip had. Dit bleek niet het geval te zijn.

Het hondje is ondertussen begraven. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de lokale politie.

Foto: Facebook Felix Project

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.