Overval op videotheek in Sittard

Politie

Bij een gewapende overval aan de Henric van Veldekestraat is donderdagavond een nog onbekend geldbedrag buitgemaakt bij een videotheek. De dader is nog spoorloos.

De overval werd even na 20.00 uur gepleegd. De dader bedreigde een personeelslid en ging er met de buit vandoor. Hij vluchtte te voet weg in de richting van de Hoofdstraat. Het ging om een slanke, blanke man van ongeveer 1.80 m groot. Hij droeg een blauwe joggingbroek en een zwarte bivakmuts. Niemand raakte gewond.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en verstuurde een bericht aan de Burgernetdeelnemers. De recherche komt graag in contact met getuigen die iets verdachts hebben gezien. Tips zijn welkom via tel. 0900-8844 of via het tipformulier. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.