Peter en Meters voor Levensloop Maaseik bekend

De voorbereidingen voor Levensloop 2017 zijn in volle gang. Komende donderdag zal de Kick-off plaatsvinden, waar een fakkel lopend van Genk naar Maaseik zal worden overgebracht. Het evenement zelf zal 13 en 14 mei op Sportpark ‘De Borg’ in Neeroeteren plaats vinden.
Het comité Levensloop Maaseik 2017 heeft vandaag haar peters en meters voorgesteld.

Deze personen zijn Frieda Van Wijck, Sabien Tiels en Mathi Raedschelders. Alle drie geven ze aan voor 100% achter het doel van Levensloop te staan en graag hun steentje hieraan bij te dragen.

Journaliste Frieda Van Wijck begon bij Het Laatste Nieuws en ging in 1975 aan de slag bij Radio 2 Limburg en later bij Radio Vlaanderen Internationaal. Uiteindelijk kwam ze bij de tv-nieuwsdienst terecht. Ze heeft bij diverse TV-programma’s gewerkt.

Sabien Tiels is de artiestennaam van singer-songwriter Sabine Marie Ghislaine Tielens uit Ophoven. Ze treedt reeds van kindsbeen af op. Binnenkort zal ze in Molenbeersel op de planken staan. Momenteel staat ze in de Ultrap Top 50 met een duet dat ze met Stef Bos zingt.

Mathi Raedschelders is naast ondernemer voorzitter bij Noliko Maaseik. Zijn bedrijf, Lecot-Raedschelders, heeft 30 filialen verspreid over Vlaanderen. Raedschelders bestaat al sinds 1911 toen de voorvader van Mathi een kleine ijzerwinkel overnam. Vandaag de dag haalt het bedrijf een omzet van 37 miljoen euro (2010) en worden er 100 mensen tewerkgesteld.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.