Politie Echt-Susteren houdt grootscheepse controle

Op de Maaseikerweg ter hoogte van Susteren heeft de Politie Echt-Susteren, in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en het Team RDW in de nacht van zaterdag op zondag een grootscheepse controle gehouden. Een van de personen die werd aangehouden had nog een vonnis van 47 dagen open staan, omdat hij een boete van 4.700 euro niet kon voldoen.

De Politie Echt-Susteren had ondersteuning gekregen van de Politie Brunssum/Landgraaf. Er werden in totaal 85 voertuigen staande gehouden. Verschillende zaken kwamen aan het licht, waaronder het rijden zonder rijbewijs, te veel alcohol gedronken, geen geldige verzekering, geen APK, verdovende middelen en het negeren van een stopteken.

Tevens werden er drie boetes geïnd die opliepen in de duizenden euro’s.

Foto’s: Politie Echt-Susteren

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.