Politie Maasland voor de gek gehouden?

De Politie Maasland is op onderzoek… Zij ontving gisteren een telefoontje dat op de Kasteeldreef in Maaseik een koe alleen in een wei stond. Op zich niet zo erg, ware het niet dat er bij gemeld werd dat het beest geen eten of beschutting voor de kou had. Het bleek iets anders te zijn…

Hoewel 1 april nog ver weg is, verplaatste enkele agenten zich naar het opgegeven weiland. “Zeker in deze tijd dat het overdag ook beneden nul graden is”, zo vertelt een woordvoerder, “maken we haast bij zulke oproepen. Er werd echter geen koe in het weiland aangetroffen. De Politie pakt het hoog op en onderzoekt deze zaak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.