Politie Maasland maakt resultaten 'weekend zonder alcohol' bekend

politie-maasland

De Politie Maasland heeft zaterdag 14 januari enkele BOBN-controle’s uitgevoerd in het kader van het ‘Weekend Zonder Alcohol’. Op de Breeërweg in Maaseik werden 131 voertuigen op snelheid gecontroleerd en zes overtredingen vastgesteld. In totaal werden op de Rijksweg in Maaseik en Dilsen 220 voertuigen gecontroleerd. Daar werden 25 snelheidsovertredingen geconstateerd.

Ook waren er alcoholcontroles. De resultaten die hieruit naar voren kwamen waren dat 401 bestuurders zonder alcohol werden geconstateerd, 23 positief, 14 ademtesten in orde waren, 5 ademtesten een ‘alarm’-melding bij de Politie heven en 4 ademtesten positief werden bevonden.

Politie Maasland trof bij twee drugstesten 1 positieve aan. Het intrekking van het rijbewijs voor 15 dagen was het gevolg. Verdere constateringen waren onder andere bellen achter het stuur, geen gordel dragen en de verlichting niet in orde.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.