Politie op zoek naar winkeldief

De politie doet onderzoek naar een verdachte die 2 winkeldiefstallen heeft gepleegd bij supermarkten in Sittard. Bij deze diefstallen nam hij flessen wasmiddel, douchegel, deodorant en andere cosmeticaproducten weg voor honderden euro’s.

In de winkels stopte hij deze producten in 2 grote bigshoppers. Vervolgens wilde hij bij de kassa enkele producten afrekenen. Hij liet de bigshoppers in de winkelwagen en op het rekje onderaan liggen.

De verdachte is een man die gebrekkig Nederlands sprak, licht getint is, kort donker haar heeft met inhammen en een grijze jas droeg. Getuigen die informatie hebben worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Daarnaast onderzoekt men of deze verdachte ook bij andere supermarkten heeft gewinkeld zonder te betalen.

Vandaar ook een oproep richting eigenaren en personeel van de supermarkten in de regio; kent u de bovengenoemde klant of herkent u de werkwijze? Of heeft hij ook bij u zonder te betalen gewinkeld? Deel dit dan met de politie via 0900 – 88 44.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.