Politie Weert voert meerdere controles uit

politie

Vandaag zijn er in het werkgebied van Weert meerdere verkeerscontroles uitgevoerd door de Politie Weert-Nederweert. Zo heeft er vanmorgen een verlichtcontrole plaatsgevonden in Nederweert. Tijdens deze verkeerscontrole zijn 11 personen bekeurd voor het niet (juist) voeren van de verlichting.

Later op de ochtend vond er een algemene verkeerscontrole plaats op de Suffolkweg in Weert. Hier zijn een dertigtal voertuigen gecontroleerd. Acht bestuurders droegen geen autogordel, één bestuurder reed rond terwijl er nog ijs op de ramen zat welke het zicht belemmerde en twee bestuurders hadden de lading op hun aanhangwagen los liggen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.