Preens Jerry I van VV De Brökwagters Bosseve

Op zaterdagavond 21 januari 2017 is in het ‘Brökwagters Peliês’ Jerry Wolter uitgeroepen als Brökwagters Preens 2017 en zal de vastelaovundj op Bosseve voorgaan als Preens Jerry I.

Jerry is 26 jaar jong en woont samen met zijn vriendin Stephanie van Driel aan de Herenhuisstraat 21. In het dagelijks leven is Jerry werkzaam op de afdeling verkoop bij Stafa (Maarheeze)

Jerry is al een bekende binnen de vastelaovundj op Bosseve, Jerry speelt al enkele jaren mee met de Bonte Avond op Bosseve. Hij is geregeld met z’n vrienden in het nacht leven van Bosseve te vinden en is hij een fanatiek voetballer bij FC Oda. Jerry is een echte fieëstnaas en heeft hierdoor zijn orde ingesteld in de ‘orde van de fieëstnaas’.

Jerry wordt geassisteerd door zijn adjudanten Freek Verkennis en Nicky Minten met hun dames Daniëlle van den Kerkhof en Lieke Stals.

Preens Jerry I zal de vastelaovundj van de Brökwagters voorgaan onder zijn devies: ‘Met dieës fieëstnaas aan ’t roer, knalle vae dieëze vastelaovundj kejhaard doeër.’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.