Prijzenregen bij Primera Wouters Weert

geld-euro

Zaterdag 7 januari werd bekend dat bij Primera Wouters op het Oranjeplein 231 in Weert in de euro jackpot trekking van vrijdag avond 6 januari 2017 alweer een flinke prijs is gevallen. De gelukkige winnaar die zich nog niet gemeld heeft mag een bedrag van 596.446,70 euro komen ophalen.

In de augustus trekking van de Staatsloterij was het ook al raak toen een inwoner uit de gemeente Nederweert bij Primera Wouters een prijs won van 200.000 euro. Het regent al jaren flinke prijzen in zowel de lotto als de staatsloterij bij deze winkel in de Weerter wijk Moesel. Primera Wouters is ook al vele jaren het grootste verkooppunt van lotto en staatsloten in de gehele provincie Limburg.

Landelijk zijn er 8500 verkooppunten en ook hier is Primera Wouters al jaren in de top 15 doorgedrongen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.