Prins Marc III en Prinses Lut II nieuwe heersers bij KV de Rabbedabbers


Vannacht omstreeks 1.00u is het nieuwe Prinsenpaar bij KV de Rabbedabbers bekendgemaakt. De opvolger van Prins Roland de Derde is Prins Marc (Voortmans). Samen met Prinses Lut de Tweede zullen zij ‘heersen’ over Kinrooi.
De bekendmaking vond plaats tijdens de 40ste Prinsenzitting.De Sporthal aan het Nelisveld in Kinrooi was goed gevuld met geïnteresseerden die getuige waren van het schouwspel. Marc Voortmans is in het dagelijks leven vrachtwagenchauffeur. De Prinsenketting is dan ook toepasselijk uitgebeeld met een vrachtwagen.
Zijn leuze:
Binne 111 joar zal Kinder het nog altied weite
In 2017 waas MarC de 3e Prins : Det was pas zweite!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.