Prins Richard I is de nieuwe Prins van KV De Piepkukes Nederweert-Eind

Tijdens een drukbezochte Pronkzitting in Nederweert-Eind is op vrijdag 6 januari, met een wervelende magische act, de 49ste Prins van de Piepkukes bekend gemaakt. De nieuwe Prins van KV De Piepkukes is de 29 jarige Richard Palmen. Geboren en getogen in d’Indj en woonachtig aan het Eind te Nederweert-Eind.

Richard is getrouwd met Claudia Palmen-Swinkels en samen trouwe bezitter van hond Mex. In het dagelijks leven bestuurd Richard een kraan annex graafmachine bij zijn eigen grondverzet bedrijf. Richard is voorzitter en medeoprichter van, de Hofkapel van de Piepkukes, Blaoskracht 11.

Prinses Claudia is werkzaam bij kinderopvang “Peelland” in Helmond. Haar hobby’s zijn winkelen en gezelligheid. Samen zijn zij het vierde prinsenpaar van V.V. de Prulle-Joekels welke zeer betrokken zijn bij het vastelaovundj gebeuren binnen de Eindse gemeenschap.

Het nieuwe Prinsenpaar wordt bijgestaan door 3 adjudanten. Prins Richard I zal deze vastelaovundj regeren in het Piepkuke-rieek onder het volgende devies:

“Piepkukes, kraan aane kantj, fieëst in ut landj!”

Prins Richard I heeft de huisorde ingesteld van “ut Kraenke”.

Op zondag 22 januari is er in Zaal van Nieuwenhoven, aan het Pastoor Maesplein te Nederweert-Eind een Prinsenreceptie. Aanvang 13.33 uur. Verenigingen zijn welkom vanaf 15.33 uur.

(foto’s: Foto Studio HD Nederweert-Eind)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.