Rabobank Roermond City Run zoekt vrijwilligers

Op zondag 23 april vindt alweer de zevende editie plaats van de Rabobank Roermond City Run. Om dit tot een succes te maken doet de organisatie ook dit jaar weer een beroep op de verenigingen uit Roermond en omgeving. Gezocht wordt naar enthousiaste leden die voor en achter de schermen de Rabobank Roermond City Run tot een ware happening weten te maken.

De vrijwilligers worden Runmakers genoemd. Een Runmaker is op de dag zelf de ambassadeur van dit mooie loopevenement. Het is dan ook mogelijk om van dichtbij de sfeer proeven, maar ook is het mogelijk een bepaalde vereniging in de spotlight te zetten die dag.

Voor elke Runmaker zal de Rabobank Roermond City Run per gewerkte dag € 40,-, 30, of 20,- bijdragen aan diens vereniging. Dit is afhankelijk van het werk dat verricht wordt. Enthousiast geworden? Kom dan op woensdag 25 januari a.s om 20.00 uur naar de informatie-bijeenkomst voor verenigingen in Theaterhotel de Oranjerie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.