Realisatie zorgwoning voor autisten in Maaseik

Zorghoeve Sint-Jansberg VZW is gestart met een nieuw project in Maaseik. Hier wordt een zorgwoning met tien studio’s en één conciërge-appartement gerealiseerd. In deze studio’s kunnen jong-volwassenen met autisme zich nestelen en thuis voelen zonder dat ze stres moeten hebben omdat ze er alleen voor zouden staan.

De vzw heeft een tijd geleden bouwgrond gekocht, aan de Sint-Jansberg 46 in Maaseik. Deze bouwgrond met huis en tuin ligt in het verlengde van de andere gebouwen van de organisatie. De grond is aangekocht in samenwerking met Plantenkwekerij Sint-Jansberg.

Met de jong volwassenen wordt er momenteel hard gewerkt aan de realisatie.

Foto’s: Zorghoeve Sint-Jansberg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.