Ruimtelijk uitvoeringsplan 'KMO-Kanaal' in Bocholt

Vandaag start in Bocholt het openbaar onderzoek naar het Ruimtelijk Uitvoeringsplan van het KMO-Kanaal. Het onderzoek zal tot 17 maart in beslag nemen.

Door een aantal concrete vragen van bedrijfsleiders van plaatselijke kleine en middelgrote ondernemingen om een plek te reserveren voor hun bedrijf op het bedrijventerrein ‘KMO-Kanaal’ en het he lokaliseren van zonevreemde bedrijven, blijkt de nood aan ontwikkeling van bijkomende oppervlakte in de gemeente Bocholt, zo wordt aangegeven. Het gemeentebestuur van Bocholt laat nu onderzoeken of er nieuwe mogelijkheden voor lokale bedrijven zijn. Daarnaast bekijkt men de mogelijkheden om zonevreemde bedrijven te her-lokaliseren en ruimte te maken voor para-agrarische bedrijven.

Geïnteresseerden kunnen het RUP inkijken tijdens het openbaar onderzoek op de dienst Ruimtelijke Ordening en Leefmilieu, tijdens de openingsuren, of op de website.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.