Scheidsrechtergewest Bree zoekt enthousiastelingen

Zaterdag 4 februari start men bij het Scheidsrechtergewest Bree met een nieuwe cursus voor aspirant-scheidsrechters. Een woordvoerder van het Scheidsrechtersgewest Bree vertelt dat de cursus nog niet vol zit en men nog altijd enthousiastelingen zoekt om deel te nemen.

Eén van de voordelen van het scheidsrechter zijn is dat je in België gratis naar voetbalwedstrijden van de Rode Duivels en je eigen favoriete club kunt gaan. Daarnaast wordt er een vergoeding per gefloten wedstrijd in het vooruitzicht gesteld. Deelnemers dienen minimaal 13 jaar oud te zijn en kunnen zich opgeven bij het Scheidsrechtergewest Bree.

Foto: Scheidsrechtergewest Bree

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.