Scholen strijden tegen elkaar

De Maaseike scholen Campus Harlindis en Relindis en Campus van Eyck gaan volgende week woensdag tegen elkaar strijden. Op sportief vlak, uiteraard, want scholieren van beide onderwijsinstellingen zullen zoveel mogelijk rondjes moeten afleggen.

Er staat nogal wat op het spel, want de winnende school zal financiële ondersteuning krijgen van hun eindejaarsfuif.

Organisator, Sportdienst Maaseik, vraagt aan alle eindejaars leerlingen om of zoveel mogelijk rondjes af te leggen of om de medestudenten aan te komen moedigen. Ook voor andere belangstellenden is het een mooi schouwspel, woensdag 1 februari van 13.00 tot 14.00 uur op de parkeerplaats van Campus Harlindis en Relindis in Maaseik.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.