Sjtasiefestasie live bij RTV Roermond

Stichting Sjtasiefestasie heeft RTV Roermond bereid gevonden op 25 februari de live uitzending te verzorgen van de Sjtasiefestasie. Daartoe werd donderdag 26 januari bij café De Tramhalte een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Zowel de Stichting als RTV Roermond zijn zeer verheugd over deze samenwerking en hopen dat de live uitzending als vanouds een mooie kleurrijke weergave wordt van het grote groen-geel-rode feest op het Stationsplein. De techniek wordt verzorgd door Houben-Souren en L1 zal compilaties van de Sjtasiefestasie uitzenden.

Foto: Citymanagement Roermond

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Sjtasiefestasie live bij RTV Roermond”

  1. De techniek wordt verzorgd door Purplegroup. Houben-Souren levert de ledschermen, ed

  2. ik wilde de uitzending zondagmorgen bekijken en luisteren maar wel beeld maar geen geluid dit vind ik geen reclame voor RTV Roermond dat gebruik maakt van subsidie geld van de gemeenschap neem een voorbeeld aan TV 11 zo wie zo is het geluid niet al te best vooral met uitzending van de raads vergaderingen van Roermond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.