Solisten Eensgezindheid succesvol tijdens solistenconcours LBT

Op zaterdag 14 januari namen acht leden van de slagwerkgroep van Fanfare Eensgezindheid Maasbracht-Beek deel aan het solistenconcours van de LBT district Roermond in Linne. Ze kunnen met succes terugkijken op het optreden.

Sem Welters (85 punten), Marco Geelen (87 punten), Evie Linssen (90 punten) en Reimer Daemen (92 punten) wisten zich met hun optreden te plaatsen voor de Limburgse en Nederlandse Kampioenschappen.

Lucas Voncken (81 punten), Lucas Puts (83 punten), Danny Helwegen (83 punten), en Wouter van Lier (82 punten), die voor het eerst deel nam aan een solistenconcours, behaalden een zeer mooie eerste prijs. De Limburgse Kampioenschappen vinden plaats op 19 maart in Siebengewald.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.