Staatssecretaris bezoekt Westrom

Donderdag 12 januari bracht staatssecretaris Jetta Klijnsma (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) een werkbezoek aan Westrom. Ze kon bij ons met eigen ogen zien hoe Westrom invulling geeft aan de Participatiewet en kansen biedt voor mensen met een arbeidsbeperking.

De staatssecretaris reageerde enthousiast: “De mensen bij Westrom werken er met veel plezier!” Westrom integreert mensen in de samenleving door middel van werk. Mensen die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Wij maken het mogelijk dat mensen volwaardig aan het werk kunnen, daar waar het hen op eigen kracht (nog) niet lukt.

Westrom is voor de volgende enkele gemeenten in Midden-Limburg partner voor de uitvoering van de Participatiewet, te weten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond.

Foto’s: Westrom

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.