Startdag Project gezond eten op 15 januari


Met ‘Meer weten over gezond eten’, een uniek project in samenwerking met drie initiatiefnemers, wil de Kinrooise Preventieraad iedereen aanzetten om in het nieuwe jaar bewuster en gezonder te eten. Tijdens de startdag op zondag 15 januari is iedereen welkom in GC De Stegel te Molenbeersel.
De drie initiatiefnemers zullen de aanwezigen alles gaan leren over gezonde voeding door middel van lezingen, workshops, tuinsessies en meer. De initiatiefnemers zijn Erica Rutten (doctor in de voedingswetenschappen en oprichter van FoodCon), Velt Kinrooi (Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren Kinrooi) en Botel Ophoven (tot hotel en eetgelegenheid omgebouwde vrachtschip gelegen op de Maasplassen nabij Marec).
Zij gaan dit jaar tal van activiteiten organiseren om alle inwoners van Kinrooi te inspireren voor een gezonder voedingspatroon. Het aanbod wordt bekendgemaakt via de gemeentelijke publicaties. De inwoners van de gemeente Kinrooi gaan gezonde groenten leren kweken: in een grote of kleine(re) tuin of in potten. En ze leren bovendien om iets gezond en lekkers te maken van die seizoens- en streekproducten. Het komt allemaal aan bod: zowel voor volwassenen als voor kinderen zijn er interessante en leerzame activiteiten.
De Startdag zondag 15 januari zal van 14.00 tot 17.00u plaatsvinden in GC De Stegel.
Foto: Gemeente Kinrooi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.