Stevige omzetgroei bij Jan Linders Supermarkten

Jan Linders Supermarkten heeft vorig jaar met een omzet van 391 miljoen euro een omzetgroei van maar liefst 5,4% ten opzichte van 2015 gerealiseerd. De groei van deze Limburgse supermarktketen is vele malen hoger dan de groei van de totale markt in 2016, die zo’n 2,5% bedroeg, zo wordt in een persbericht gemeld.

Het aantal klanten dat Jan Linders Supermarkten bezocht nam vorig jaar ook flink toe, namelijk 6,4% meer dan in 2015. De vernieuwde formule die eind 2015 werd gelanceerd, is een groot succes en wordt door klanten omarmd, zo geeft de directie van de supermarkt aan.

Jan Linders heeft nu 59 winkels. In de grensregio zijn er winkels in Echt, Geleen, Herkenbosch, Herten, Ittervoort, Linne, Nederweert, Roermond en Weert.
Ook de komende jaren blijft de keten investeren in nieuwe en bestaande supermarkten.

Foto: Jan Linders

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.