Taverne Molenveld tegen de vlakte

Het is een karakteristiek pand, aan de Maas in Dilsen-Stokkem, Taverne Molenveld. Omdat de Maas de komende jaren verbreed zal worden, om overstromingen in de toekomst tegen te gaan, moet dit gebouw hiervoor wijken.

De uitbaters, Carol en Maurice, vinden het sneu. “Na 26 jaar moeten we er een punt achter zetten”, zo geven ze aan. Zowel in de zomer als winterperiode wisten veel mensen Molenveld te vinden. “We zaken ook regelmatig toeristen terug komen”, aldus beiden. Wat Carol en Maurice nu gaan doen, weten ze nog niet. “We laten de toekomst nog even open, maar elk einde is het begin van iets nieuws!”

Foto: Taverne Molenveld

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.