Team Up Run nieuw in de regio

Tim Vandewinkel uit Neeroeteren, laatstejaars sportstudent aan de Topsportschool in Hasselt, heeft met enkele medestudenten het initiatief genomen van de eerste editie van de Team Run Up in Duingordel, een combinatie van een obstakelrun en teambuilding. De eerste wedstrijd zal op zaterdag 25 maart plaats vinden op het grensgebied van Opglabbeek, Meeuwen-Gruitrode en Maaseik.

Het nieuwe concept is volgens Vandewinkel gebaseerd op de bekende obstakelruns. Echter wordt dit aangevuld met een teambuildingselement. Team Up Run onderscheidt zich van alle andere doordat een team van vier personen het rechtstreeks opneemt tegen een ander team.

Inschrijven voor het gebeuren is al mogelijk, via www.teamuprun.be.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.