Teije Creemers nieuwe Jeugdprins bij De Gaaplepels

Vanmiddag is de nieuwe Jeugdprins van Molenbeersel door KV ‘De Gaaplepels’ gepresenteerd. Het komende seizoen zullen Teije Creemers en Emma Dreesen als Jeugdprins en -prinses de scepter zwaaien. Teije is ook lid van Koninklijke Fanfare Sint Isidorus uit Molenbeersel.

Voor de ‘oude’ garde startte de dag met een leuke activiteit. Na een ontbijt dat verzorgd was door de ouders van Jeugdprins Joren I, werd hij samen met prinses Angela I door Prins Guido I, die komend weekeinde ook zijn opvolger krijgt, met een wagen thuis opgehaald. Gezamenlijk togen zij naar GC ‘De Stegel’, waar de Jeugdzitting plaats vond. Die Jeugdzitting had zoveel animo qua deelnemers gekregen, dat ‘De Gaaplepels’ de zitting met een uur had uitgebreid.

Zondag 12 februari vindt de Prinsenreceptie plaats, vanaf 11.11 uur. Vanwege het jubileum van de vereniging (3×11 jaar) vindt er aansluitend een speciale Academische Zitting plaats, in GC ‘De Stegel’ in Molenbeersel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.