Telefoondief aangehouden

Donderdagmiddag omstreeks 11.00 uur werd er in een winkel aan de Langstraat in Weert een iPhone 7+ gestolen.

Een oplettende getuige zag het een en ander gebeuren en is de verdachte gevolgd tot aan zijn huisadres. Ondertussen werd er een goed signalement van de verdachte doorgegeven aan de politie. Door adequaat optreden van de getuige hebben agenten in een woning aan de Wilhelminasingel in Weert de verdachte weten aan te houden. Deze verdachte had de gestolen telefoon nog in zijn bezit.

De telefoon is weer terug naar de winkel en de verdachte zit vast voor onderzoek. De verdachte stond tevens nog gesignaleerd voor een diefstal uit een bedrijf in oktober 2016. Voor beide feiten zal verantwoording afgelegd moeten worden waarna justitie zich over de zaak zal buigen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.