Tentoonstelling 'Ik Denk' in Kinrooi, Maaseik en Bree

De leerlingen van de Stedelijke Academie voor Kunsten Maaseik tonen hun bibliotheek-tentoonstelling ‘Ik Denk’ in de bibliotheken van Kinrooi, Maaseik en Bree.

Elke leerling toont één werk gebaseerd op het boek ‘Ik Denk’ van Toon Tellegen en Ingrid Godon.

Het boek ‘Ik Denk’ is de opvolger van het boek ‘Ik Wou’. Het is vol mijmeringen en gedachteflarden die de lezer beroeren, doen glimlachen en aanzetten tot nadenken. Tekst en beeld staan niet louter naast elkaar, maar bundelen de krachten. Samen vertellen ze kwetsbare verhalen, tonen ze geheime gedachten en meer.

In de bibliotheek van Kinrooi loopt de tentoonstelling nog tot en met 6 februari, in de bibliotheek van Maaseik van 7 tot en met 21 februari en in de bibliotheek van Bree van vandaag tot en met 14 februari.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.