Tien jaar Gemeente Leudal

De gemeente Leudal bestaat dit jaar tien jaar. vandaar dat de gemeente speciale activiteiten georganiseerd. Vele plaatsen die tien jaar geleden nog aparte gemeenten waren, zoals Hunsel, Heythuysen, Halen en Roggel en Neer fuseerden tien jaar geleden tot Leudal.

De eerste ideeën voor activiteiten krijgen nu vorm. Zo gaan de basisscholen in de gemeente aan de slag om een logo voor tien jaar gemeente Leudal te maken. De gemeente zelf organiseert dit jaar de Limburgse Bestuurdersdag, bedoeld voor alle bestuurders in Limburg. het gemeentebestuur geeft aan dat tien jaar Leudal een mooi moment is om de aandacht de vestigen op de gemeente en haar inwoners.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.