Tijdelijk geen spreekuur juridische dienst OCMW Kinrooi

De juriste van OCMW Kinrooi is tijdelijk afwezig wegens ziekte. De tweewekelijkse zitdag op donderdag in het Sociaal Huis zal tot 8 maart 2017 niet meer georganiseerd worden. In deze periode kunnen inwoners wel terecht op andere gratis zitdagen.

Deze zitdagen zijn in Maaseik (elke donderdag van 11.00 tot 12.30 uur, Sionstraat 24 b1) en in Bree (elke woensdag van 11.00 tot 12.30 uur, Kloosterpoort 1a). De juridische dienst van het OCMW is er voor gratis informatie en hulp bij allerhande juridische problemen, zoals erfrecht, huurwetgeving, echtscheidingsproblemen, strafzaken, en meer. Daarnaast kan hier ook administratieve hulp geboden worden bij de aanvraag voor bijvoorbeeld een pro-deo advocaat, collectieve schuldbemiddeling, verzoekschriften en meer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.