Timmerdorp zoekt vrijwilligers

Met Hemelvaart 2017 organiseert Jong Nederland Budschop de achtste editie van haar jaarlijkse Timmerdorp. Tijdens het Timmerdorp gaan kinderen vanaf donderdag tot en met zaterdag met hamers, pallets en spijkers timmerwoningen bouwen. Afgelopen jaar is Jong Nederland Budschop gegroeid en daardoor zijn meer vrijwilligers nodig.

Het Timmerdorp wordt gehouden aan het Rochusplein. Jong Nederland Budschop zoekt vrijwilligers voor dinsdag 23 tot en met zondag 28 mei voor verschillende taken, variërend van helpers bij de opbouw, tot teamcoach en nachtwacht.

Vrijwilligers moeten minstens 16 jaar oud zijn. Zonder deze vrijwilligers kan het Timmerdorp niet door gaan. Op 20 en 21 april wordt een infoavond voor alle vrijwilligers gehouden, waar er kennis gemaakt kan worden met de andere vrijwilligers en de organisatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.